Copyright MilaSemĀ© All Rights Reserved

 

De oefeningen uit de basiscursus worden verder uitgebreid, we werken aan de zelfbeheersing van je hond en doen allerlei nieuwe oefeningen.

Kom je van een andere hondenschool vraag dan naar de mogelijkheden om in te stromen.

Voor pups en jonge honden die de basiscursus (bij mij of elders) met goed gevolg hebben afgesloten zijn er nog voldoende mogelijkheden bij hondenschool MilaSem om verder te trainen.

Op deze pagina vindt u informatie en data voor de vervolgcursus en gevorderdencursus.

 

 

 

 

 

 

 

 

startdata

vervolgcursus

 

 

eerstvolgende:

 

dinsdagavond

7 januari

 

zondagochtend

15 december

 

vraag naar de

verdere mogelijkheden 

 

 

 

 

 

 

 

hondencursus vervolg:

De vervolgcursus is voor alle honden die de basiscursus hebben doorlopen. Vaak zitten de honden, zodra ze aan deze cursus toe zijn, in de puberteitsfase. Een (soms) moeilijke tijd voor baas en hond, maar daardoor zeker de moeite waard om door te gaan met de opvoeding van uw hond.

In de vervolgcursus help ik u op een ontspannen en leuke manier met deze fase om te gaan.

hondencursus gevorderden:

De gevorderdencursus is geschikt voor baasjes met honden die de vervolgcursus (bij mij of elders) met goed gevolg hebben afgelegd.

Een prettige samenwerking tussen baas en hond, het goed luisteren naar commando's en de wil om verder te leren zijn belangrijk om aan deze cursus mee te doen.

De oefeningen uit de vervolgcursus worden verder uitgebreid en moeilijker gemaakt, dat wil zeggen met meer afleiding en los van de riem. Daarnaast worden nieuwe oefeningen aangeleerd en zal er veel aandacht zijn voor spelmogelijkheden met je hond (hersenwerk voor de hond en vooral Leuk!).